Pakej ke Turki 2019-2020

Pakej Ke Turki 2021/2022

Turki selalu menjadi salah satu tempat utama untuk dilawati oleh pelancong dari seluruh dunia. Negara ini mempunyai keunikan tersendiri dari sejarahnya, kebudayaan dan juga kedudukan geografinya. Namun merancang percutian ke negara ini belum tentu mudah kerana terlalu banyak tempat yang wajib anda kunjungi. Kami menyediakan beberapa pakej ke Turki yang boleh anda pertimbangkan. Pakej Pelancongan ke Turki ini direka bagi memudahkan perjalanan dan memberikan pengalaman melancong yang berharga kepada anda.

Pakej ke Turki 2019-2020Pakej Ke Turki 8H7M Yang Menarik

Perlukan satu pakej yang lengkap memenuhi kepuasan melancong anda? Anda tidak sempat untuk membuat carian tempat-tempat yang menarik di Turki? Inginkan kos melancong yang rendah? Semua itu kami telah ambil kira dan memberikan anda satu pakej pelancongan yang mampu milik!

Merancang lawatan sendiri VS Mengambil pakej sedia ada

Pakej ke Turki 2019-2020Melancong dengan perjalanan sendiri dan juga melancong dengan mengikuti pakej yang disediakan masing-masing mempunyai kelebihan. Setiap pelancong mempunyai gaya dan keselesaan sendiri untuk berkunjung ke luar negera.

 1. Keselamatan
  Mengambil pakej pelancongan yang sedia ada menjamin keselamatan anda kerana disertai dengan pemandu pelancong bertauliah. Anda juga dilindungi oleh insuran berkelompok bergantung kepada pakej yang anda pilih. Selain itu, anda akan ditemani oleh ramai lagi rakan senegara yang melancong berserta dengan anda yang mengambil pakej yang sama, membolehkan anda untuk “keep on eye” antara satu sama yang lain.
 2. Menjimatkan masa
  Melalui pakej pelancongan, masa persediaan anda akan dapat dijimatkan kerana kesemuanya sudah diatur dengan rapi. Merancang sendiri percutian tentu mengambil masa yang panjang kerana anda perlu mengambil berat tentang banyak hal seperi kos dan destinasi yang perlu anda pilih.

Kenali Kami Terlebih Dahulu

Mustaqim Travel and Tours Sdn. Bhd. adalah sebuah Syarikat pelancongan berdaftar yang terletak di Seremban, Negeri Sembilan.  Matlamat utama kami adalah untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada setiap tetamu yang ingin melancong ke Turki melalui beberapa pakej yang di tawarkan.

Pakej ke Turki 2019-2020

Pengalaman adalah kekuatan utama kami dan pengalaman melancong anda yang berharga merupakan matlamat kami. Kami menyediakan tiga pakej pelancongan, masing-masing memakan masa 8 hari dan 7 malam. Walaubagaimanapun kami juga menyediakan pakej khas untuk pelanggan korporat dan juga yang menginginkan pakej ala carte.

Pakej ke Turki 2019-2020

Ini menjadikan pengalaman percutian anda dapat diisi dengan kesemua tempat di Turki yang telah kami pilih untuk anda.

3 Pakej Ke Turki dari Kembara Istanbul

 1. Pakej ke Turki – Cities Escape
  Pakej yang kami tawarkan sepanjang bulan Mei hingga bulan Oktober. Ia merupakan peralihan musim bunga, musim panas dan musim luruh di Turki. Kesemua destinasi yang dipilih telah disusun.

Pakej ke Turki 2019-2020

 1. Pakej Ke Turki – Tulip Festival
  Pakej ini ditawarkan pada musim bunga negara Turki, iaitu bulan Mac hingga bulan Mei. Jika anda ingin menyaksikan sendiri keindahan bunga tulip mekar, kami galakkan anda untuk mengikuti pakej ini.

Pakej ke Turki 2019-2020

 1. Pakej Ke Turki – Winter Festival
  Bagi anda yang ingin merasakan keseronokan salji, permainan ski dan cable car, pakej ini adalah untuk anda. Kami tawarkan pakej ini sepanjang bulan November hingga bulan April. Suhu pada ketika ini agak dingin namun banyak aktiviti yang boleh diisi termasuk menyaksikan puluhan belon udara panas yang beterbangan di Cappadocia.

Pakej ke Turki 2019-2020

Apa yang anda dapat dengan pakej kami?

PENGINAPAN – Hotel Bertaraf 3 & 4 & 5 bintang (Setaraf)

Sepanjang tempoh lawatan ke Turki, penginapan kepada setiap peserta disediakan amat selesa sesuai dengan citarasa orang Malaysia. Peserta akan dibawa menginap di hotel berkelas 3,4,5 bintang di Canakkale, Kusadasi, Cappadocia, Bolu dan juga Istanbul.

pakej ke turki 2019-2020

MAKANAN – 3 Kali Sehari

Kesemua restoran yang dipilih adalah halal dan anda akan ditanggung makan dibawah pakej ini 3 kali sehari iaitu sarapan, makan tengahari dan makan malam. Salah satu tempat yang paling menarik adalah anda akan dibawa makan tengahari di Cave Restaurant dengan menu ala Turki. Restoran ini seakan-akan berada di dalam gua kerana pengaruh dari bentuknya.

Pakej ke Turki 2019-2020

BAYARAN MASUK TEMPAT LAWATAN

Sepanjang lawatan ini, anda akan dibawa ke beberapa tempat yang wajib dikunjungi ketika berkunjung ke negara Turki. Di sini anda akan diberikan peluang untuk menyaksikan sendiri keajaiban dan keindahan beberapa bandar utama yang akan kita kunjungi iaitu Mausoleum Of Ataturk, Underground City, Pigeon Valley, Esentepe Hill, Uchisar Castle, Mushroom Valley, Camel Rock, Gerome Valley Open Air Museum, Caravanserai Sultanhani, Cotton Castle dan banyak lagi. Sebahagian dari tempat ini mempunya bayaran masuk namun kami sudah rangkumkan dalam pakej kami.

Pakej ke Turki 2019-2020

PENGANGKUTAN – VIP Dilengkapi WIFI

Perjalanan anda selama lapan hari dan tujuh malam ini menggunakan pengangkutan peribadi Mercedes Sprinter ataupun Minibus. Dengan Van mercedes Sprinter ini, perjalanan anda adalah seperti Private Trip yang mana anda dapat berhenti dalam perjalanan sekiranya berlaku kecemasan seperti ingin ken tandas atau membeli buah tangan di tepi jalan. Kos pengangkutan yang ditanggung adalah termasuk bayaran tol lebuhraya dan juga bayaran bagi parking. Kami hanya menggunakan bas untuk trip korporat dan Open Trip dengan peserta 25 orang dan keatas sahaja.

Pakej ke Turki 2019-2020

KHIDMAT PEMANDU PELANCONG PROFESSIONAL

Sepanjang perjalanan kita akan disertai dengan pemandu pelancong tempatan Turki yang berkebolehan bertutur dalam bahasa Inggeris dengan perwatakan baik berpesonaliti yang kacak.

Pakej ke Turki 2019-2020

BHOSPORUS CRUISE – Percuma

Pakej yang anda bayar juga sudah merangkumi bayaran menaiki Bhosporus Cruise serta menikmati pemandangan sepanjang selat emas ini. Anda akan dibawa oleh kapal ke laut dan menyaksikan pemandangan bandar Istanbul . Hampir kesemua bangunan di Istanbul yang kita akan lawati boleh disaksikan dari kapal ini dan pemandangannya sangat cantik.

Kenapa anda perlu memilih pakej yang kami sediakan?

 • Kami berpengalaman dalam selok belok di Negara Turki dan mempunyai beberapa rakan strategik yang berpusat di Istanbul.
 • Rancangan perjalanan yang sangat rapi dan padat bagi memenuhi permintaan pelanggan.
 • Harga Pakej yang mampu milik dengan harga Joined Trip adalah bermula dari RM1899 sahaja.
 • Deposit yang rendah dengan hanya membayar RM600 anda sudah dapat menempah pakej kami dan bayaran penuh boleh dibuat secara ansuran tetapi mesti dijelaskan 45 hari sebelum berlepas ke Istanbul.

Pakej ke Turki 2019-2020

JOM MELANCONG KE TURKI! 

Apa tunggu lagi, pakej yang terbaik dari kami. Tempah Pakej Melancong ke Turki dari kami sekarang.

Hubungi kami sekarang untuk sebarang pertanyaan dan booking.

Ustaz Hakim : +6017 820 2010 – Link Whatsapp

website:

www.kembaraistanbul.com

++++++

Kembara Istanbul | (Mustaqim Travel and Tours Sdn Bhd)

163 Wisma Dato’ Rashid
70100 Jalan Zaaba
Seremban Negeri Sembilan

Team Kembara Istanbul

6 Responses

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *