PAKEJ WINTER FESTIVAL (10 HARI 7 MALAM)

Winter Trip Kembara Istanbul

Musim Salji (November – February)

PENGENALAN WINTER FESTIVAL (10 HARI 7 MALAM)

Bagi anda yang ingin merasakan keseronokan salji, permainan ski dan cable car, pakej ini adalah untuk anda. Kami tawarkan pakej ini sepanjang bulan November hingga bulan Februari. Suhu pada ketika ini agak dingin namun banyak aktiviti yang boleh diisi termasuk menyaksikan puluhan belon udara panas yang beterbangan di Cappadocia.

winter festival

ITINERARY TURKI WINTER FESTIVAL 10 HARI 7 MALAM

Dibawah ini kami senaraikan itinerary untuk anda yang sertai pakej Winter Festival.

APA YG TERMASUK DALAM PAKEJ?

APA YANG TIDAK TERMASUK DALAM PAKEJ?

– Jangan bimbang! Kami boleh membantu untuk menempah tiket penerbangan anda tanpa sebarang caj perkhidmatan. Anda hanya perlu membayar kos sebenar berdasarkan harga tiket pada tarikh pilihan anda. Ini memudahkan anda & juga pihak kami untuk memberikan harga terbaik tanpa cas tambahan.

BERAPAKAH HARGA PAKEJ INI?

Harga Dewasa

RM2199/Person – Min 10 Pax atau Joined Trip

Harga Kanak-kanak

RM1699/Person – 12 tahun dan ke bawah.

BAGAIMANA NAK TEMPAH PAKEJ INI?

* isi borang dibawah untuk sebarang pertanyaan berkaitan pakej yang ditawarkan. Kami juga akan berikan jadual perjalanan yang lengkap dan cara pembayaran terus kepada anda.

* Selepas Isi Borang ini, anda akan terus di bawa ke whatsapp untuk berhubung bersama Pegawai Khidmat pelanggan & Konsultan KembaraIstanbul.com.

Perlukan Nasihat?

Klik butang di bawah dan kami akan terus hubungi anda melalui whatsapp. Kami akan bantu menjawab sebarang soalan yang anda ingin tanya.

Shopping Basket